sskbloggen

Just another WordPress.com site

Decimerat lag inför genrep

Det är ett litet decimerat manskap i Sunnanå som snart sätter sig på bussen för att åka ner till T3 i Umeå för att möta Mariehem SK i första omgången av Svenska cupen. Matchen blir ett genrep inför seriestarten borta mot Västerås på söndag.

– Vi får hoppas att det går bra i dag, säger tränaren Martti Tikkanen. Men det är en del småskador och sjukdomar som gör att vi inte kan ställa upp med ordinarie spelare.

Nina Jakobsson kommer inte att spela i dag. Hon fick ont under första träningen i Spanien och får stå över i dag. Isabelle Rönnmark och Sandra Fält Barbalace är borta och Sara Nordin är fortfarande inte bra i foten efter smällen som hon fick i matchen mot Moröns juniorer.

Yanru Zhang har fortfarande inte fått klart med arbetstillstånd och därför kommer Åsa Berglund att göra ett inhopp i målet i dag.

– Åsa har lovat att ställa upp och hon har så mycket rutin och erfarenhet, så även om hon inte är tränad som tidigare är jag inte ett dugg orolig, säger Martti.

Matchen i Umeå börjar klockan 19 och efter den kommer vi att uppdatera bloggen med resultat och litet synpunkter från tränarstaben.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: