sskbloggen

Just another WordPress.com site

Yanru har kommit

Så kom hon då – Yanru Zhang – den kinesiske landslagsmålvakten som Sunnanå har värvat. Hon kom med sista planet från Stockholm till Skellefteå (i skrivande stund för inte ens timme sedan).

Mottagningskommitté var Inger Arnesson, Annika Karlsson och tolken Ying Broman. Det är hemma hos Annika och hennes man Peter Olsson som Yanru ska bo.

Inger Arnesson, Ying Broman och Annika Karlsson.

Redan i väntan på bagaget började planläggningen för vad som ska hända i morgon. Yanru var väldigt trött efter den långa resan från Kina och på telefon hade hon sagt att hon höll på att somna på Arlanda.

Yanru talar med tolken och Inger är bara så glad över att lagets målvakt äntligen är här.

I morgon torsdag blir det träning klockan 16 för Yanru, som säkert kommer att ta en vecka på sig för att helt komma in i våra tider. Det är ju – med den nyligen påbörjade sommartiden – sex timmar som skiljer i tid vilket innebär att för Yanru var klockan  nästan fem på morgonen när hon kom in i flygplatsens ankomsthall.

I morgon, torsdag, blir det också en presskonferens med Norran och andra medier ett par timmar före träningen. Yanru var inte särskilt pigg på att svara på frågor från klubben i kväll. Hon längtade mest efter att få gå och lägga sig.

Därav kanske den glada minen när bagaget var inlagt i Ingers bil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: