sskbloggen

Just another WordPress.com site

Pepe och Helen har kommit

Med sista planet kom de åter till Skellefteå på tisdagskvällen – Perpetua Nkwocha och Helen Ukaonu. De möttes av Inger Arnesson, som fick det lättare än hon kanske trott eftersom Perpetuas och Helens bagage kommit på avvägare. Redan på onsdagsförmiddagen var det dags för första träningen med Sunnanå. På eftermiddagen genomförde de andra träningspasset.

Perpetua, Pepe kallad, går nu in på sin sjätte säsong med Sunnanå. Helen ska göra sin andra. Båda är fast beslutna att vara delaktiga i att spela upp laget i högsta divisionen. Pepe blev ju under sin ”semester” i Nigeria utsedd till Afrikas bästa kvinnliga fotbollsspelare för fjärde gången.

– Jag är verkligen inte förvånad, säger tränaren Martti Tikkanen. Hon har allt en fotbollsspelare ska ha och dessutom massor av rutin. Hon skulle platsa i vilket lag som helst. Jag är väldigt glad över att hon trivs så bra här hos oss i Skellefteå.

Pepe säger själv att hon ser Skellefteå som hemma. Hon har många kamrater här och trivs med klubben och stan. Helen är inte sen att hålla med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: